Bedrijfsprofiel

VM

VM Montage is werkzaam over heel België, alsook in het buitenland zoals Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Wij produceren zelf geen prefab elementen, maar werken samen met betrouwbare en kwalitatieve leveranciers. Wat de montage betreft, deze word uitgevoerd door ervaren monteurs. Ook kan er gebruik gemaakt worden van eigen kranen en hoogwerkers om een vlotte montage te garanderen.

VM Montage staat garant voor een snelle service op maat. Beginnende bij een juiste projectprijs op maat en een garantie naar snelle plaatsing, kan er steeds aan de eisen van de klant voldaan worden.

De nodige materialen worden voorzien om zo een project tot een goed einde te brengen.

VM Montage streeft ernaar zich steeds te ontwikkelen en verbeteren op gebied van montage van prefab beton- en cellenbetonelementen, staalconstructies en gelamelleerd hout.

MKM Works

MKM Works heeft de laatste jaren stevig naam gemaakt als producent en monteur van diverse staalconstructies, trappen, leuningen, etc.

Onze mensen zijn voorzien van de nodige veiligheidsattesten en certificaten.

De projectleiders zorgen voor een correcte opvolging op en naast de werf. Zij beschikken over de juiste knowhow om de beste oplossingen te realiseren die tegemoet komen aan uw eisen en noden.

De staalstructuren worden in ons atelier geproduceerd door ervaren medewerkers. Het lassen gebeurt door ervaren lassers. Voor de afwerkingen (galvanisatie, metallisatie, moffelen, lakken, ...) doen we beroep op gespecialiseerde firma's. Dit alles levert ons een hoge en efficiënte productiviteit op, zodat uw planning gerespecteerd kan worden.

Alle structuren worden door onze eigen medewerkers en met behulp van onze kranen en hoogwerkers gemonteerd.

MKM Works verzorgt al uw prijsaanvragen en bezorgt u offertes op maat.

Onze bediendes staan steeds in dienst om u zo goed mogelijk te helpen en steeds te woord te staan.

Ook beschikken wij over een team ervaren technische tekenaars. Zij zorgen voor de uitwerking van de nodige tekeningen en montageplannen.

Door onze krachten samen te bundelen zijn wij er van overtuigd dat wij uw project van A tot Z met zorg kunnen afhandelen.

Contact

Heeft u vragen over één van onze producten? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

MKM Works / MKM Metaalwerken
Leuerbroek 1056, 3640 Kinrooi
+32 (0)89 70 41 76
info@mkmworks.be

VM Montage
Leuerbroek 1056, 3640 Kinrooi
+32 (0)89 70 41 76
info@vmmontage.be

Contacteer ons